ОДЛОЖЕНО

Предавање је одложено због спречености гошће да присуствује програму. О накнадном термину одржавања јавност ће бити благовремено обавештена.

 Хвала на разумевању. 

Предавање

Италија, земља сунца, полуострва и острва, Фонтане ди Треви, Микеланђела, Леонарда да Винчија, музеја Уфизи, пасте, еспреса, сладоледа, мурано стакла, сицилијанских саксија, земља стила, моде, дизајна, земља прошлости, садашњости и будућности. Када кажемо Италија, помислимо на бескрајна поља у Тоскани, на четинаре у Риму, на мирис мора на Сицилији и Сардинији, на монденском острву Капри, на све оно што покреће наш ум и душу да се осећамо као код куће и да будемо део њих. Ко ће боље дочарати ову прелепу земљу од наше гошће, која је обилазећи Венецију, Торино, Рим, Фиренцу, Напуљ, Сијену, Пизу, Болоњу, Верону, Падову, Милано, Лаго ди Комо, Капри, Катању, Палермо, Рагус, Сиракузу, Таормину, Чефалу, Сасари… спознавала себе кроз градове, људе и културу.

Гост: МИА МЕДАКОВИЋ – ТОПАЛОВИЋ, дипломирана правница, новинарка, путописац, фотограф, главна и одговорна уредница РИЛ е-магазина (www.ryl.rs).

Фото: Приватни архив

Организација: Културно – образовни програм Културног центра

Место и време:

Клуб Културног центра, среда 09. октобар 2024. године у 19:30