Glumačka radionica Kulturnog centra Čačak u subotu, 31.avgusta 2024. godine uspešno je izvela novu premijeru predstave za decu “Luna Manuna”.

Ovu nežnu priču o prijateljstvu i vernosti, te borbi kako da ne izgubimo sebe u virtuelnom svetu igrica i kompjutera, napisali su (inspirisani narodnom bajkom i komadom za decu “Mala vila”), režirali i koreografijama pokrenuli Jovana Mišković i Dušan Vukašinović, glumci Srpskog narodnog pozorišta, mentori edukativnog pozorišnog programa Kulturnog centra Čačak. U autorskom timu ove prdstave su još i Sanja Živanović (kostim), Uglješa Colić (oslikavanje scenografije) i Dimitrije Beljanski (kompozitor).

Scenografiju su izradili Ljubinko Vukašinović i Miodrag Nikolić, dok su svetlo i ton dizajnirali Vojkan Petrović, Miloš Krdžić i Miloš Nikolić.
Glumačku ekipu čine: Tijana Vranić, Nađa Stanojević, Luka Spasojević, Jovana Janković, Neda Pešić, Anđelija Obrenović, Jelena Švabić, Mina Knežević, Dunja Petrović, Đurđa Vujović, Marta Vukadinović, Mateja Bošković, Maša Urošević.

Ako je suditi po reakciji premijerne publike, Glumačka radionica ima novu hit-predstavu koju će mališani obožavati, ali iz koje će poneti mnogo emocija,kao i važnih pitanja.

Čestitamo čitavoj ekipi predstave i radujemo se prvoj reprizi koju očekujemo početkom oktobra.