🎭 Pozorišna predstava Glumačkog ateljea Kulturnog centra Čačak – “Slučaj porodice Zeko”, u adaptaciji i režiji Jovane Mišković i Dušana Vukašinovića odabrana je od strane Centralnog saveza amatera Srbije među 8 najboljih amaterskih predstava za odrasle u Srbiji.
🎉 Na ovaj način predstava će učestvovati u glavnom  programu čuvenog Republičkog amaterskog festivala koji se već 65 godina održava u Kuli.
✨ Imajući u vidu da je u konkurenciji bilo više od 50 predstava iz čitave zemlje, među kojima veliki broj amaterskih pozorišta sa višedecenijskom tradicijom, ovo je veliko priznanje za rad našeg ateljea.
💥 Kako kažu iz Centralnog saveza amatera Srbije: “Ovo je prva čačanska predstava na ovom festivalu posle više od 30 godina, još od čuvenih predstava starog dramskog studija Doma kulture. Veliki povratak Čačka među najbolje!”
💫 Čestitamo čitavoj ekipi, želimo im uspešno gostovanje na festivalu i sa radošću očekujemo nova izvođenja predstave “Slučaj porodice Zeko” na našoj sceni, kao i nove pozorišne priče naših glumaca.