Predstava u produkciji Gradskog pozorišta Čačak

Kompanija „Sloboda“ osnovana je 12. oktobra 1948. godine kao preduzeće od opštedrzavnog značaja. Od tog trenutka je Čačak počeo da se razvija u jedan od važnijih privrednih centara bivše Jugoslavije. Reč sloboda u ovom gradu ima posebno značenje. Inspirisani promenom koju je kompanija donela gradu, odlučili smo da napravimo predstavu koja će svojim konceptom slaviti slobodu pozorišnog i glumackog izraza. Ovakvim konceptom želeli smo autentičnost. Pojam naturščik se više vezuje za film i filmsku umetnost, i to je čest slučaj. U pozorištu to baš i nije praksa. Ovo je predstava o radnicama „Slobode“, ali ne samo „Slobode“, već o svim radnicama.

Tekst: Ana Vučićević

Koncept i režija: Miloš Milovanović, Ivana Terzić i Bratislav Janković

Igraju: Katarina Kulašević, Dragan Petrović, Vladimir Jocović, Sara Petrović, Mihailo Živanović, Slavica Nicović, Snežana Jovičić, Nevena Kočović, Miloš Pantić, Ivana Terzić, Teodor Lazović, Ognjen Bogićević, Danijela Belić, Vera Rajičić, Snežan Čikiriz, Aleksandar Janković, Dragan Vukašinović, Miloš Živanović.

Organizacija: Gradsko pozorište Čačak

Mesto i vreme:

Velika sala, petak 28. oktobar 2022. godine u 20 časova

Karte po ceni od 500 dinara mogu se nabaviti radnim danima od 9 do 15 časova u Klubu Gradskog pozorišta Čačak, Kosovski venac br.10 (iza robne kuće Partizan, pored nekadašnjeg Videografa), kao i pred početak predstave u Domu kulture Čačak.