представа у копродукцији East West Центра, Пошоришта Промена Нови Сад, БНП Зеница и Ujvideki Szinhaz/Новосадско позориште

У представи разматрамо једно од најинтригантнијих питања данашњице: за шта су, и с којим циљем, људи вољни дати свој живот? Од џихадиста и камиказа, нацистичких самоубилачких одреда и Тамилских тигрова и других са злим циљевима, до племенитих разлога људи који су жртвовали свој живот за слободу и једнакост. Представа пуна енергије, динамична, савремена и нужна. Публика седи измешана са глумцима, што јој даје још већу непосредност и развија нови тип односа између извођача и гледалаца. Гледалац слободно бира где ће сести, шта ће гледати и где усмерити пажњу.

ИГРАЈУ: Димитрије Аранђеловић, Катарина Брадоњић, Аљоша Ђидић, Федор Ђоровић, Соња Исаиловић, Надежда Јаковљевић, Милош Лазић, Пеђа Марјановић, Мина Павлица, Дражен Павловић, Габор Понго, Миа Симоновић, Тамара Шустић, Марко Васиљевић, Душан Вукашиновић.

Аутори: Харис Пашовић и ансамбл. Редитељ: Харис Пашовић.

Фото: Примож Корошец.

Место и време:

Велика сала, 12.03.2021. у 18 часова

УЛАЗ СЛОБОДАН

НАПОМЕНА: Због актуелне епидемиолошке ситуације и специфичне интеракције публике и протагониста током представе, број гледалаца ограничен је на педесет.