Након великог успеха са представом “Мачор у чизмама”, Глумачка радионица Дома културе ће и овог лета за наше најмлађе суграђане спремати нову представу.

У свет у коме је све постало ТВ програм, где ништа не пролази без жирија,кандидата и генералних спонзора, Александар Поповић смешта Снежану и седам патуљака. У питању је прича саздана од архетипске борбе добра и зла, љубави и мржње. У комаду је најоштрије осуђен негативан утицај корумпираног друштва  и масовних медија, као и начина на који они обликују и представљају стварност.

Представу ће на Велику сцену Дома културе поставити глумац Владимир Јоцовић.

Сценографију потписује Војкан Петровић, костиме Марина Капларевић, музику Светлана Вукомановић и Жељко Пантелић, док је за кореографије задужена Јелена Миловановић.

Глумачку екипу чине:
Миња Ђелкапић,Ања Кузмановић,Лука Богосављевић,Огњен Грујић, Лука Глишовић,Радоје Ивановић, Александра Ковачевић, Ана Милутиновић,Даница Лазовић,Лука Мићовић, Сара Татовић,Ива Радовановић, Анастасија Вујовић, Љубица Васовић, Сандра Ружичић,Богдан Денић, Наталија Ћурчић,Гаврило Марковић,Михаило Марковић.

Премијера се очекује крајем августа 2020.