Urnebesna komedija, vodvilj, mjuzikl
Uloge: Monika Romić, Boris Milivojević, Slavica Ljujić, Srna Lango, Danica Radulović, Jovana Mladenović. Specijalni gost: Igor Lazić Niggor. Specijalni gost iz offa: Milorad Milinković.

“Otkačene” je prva urnebesna komedija / vodvilj / mjuzikl (pripreme za nastavak “Povratak otkačenih” su u toku), po ugledu na strane TV serije, koja prati zgode i nezgode jedne gradske porodice u njihovim pokušajima da žive kao “sav normalan svet”, da se sa svojim problemima nose na zreo i odgovoran način što im nikako ne polazi za rukom i što, naravno, dovodi do niza komičnih situacija.
Sestre Beba i Zaga (Monika Romić i Slavica Ljujić) su veoma bliske i potpuno različite – Beba juri karijeru, a Zaga muževe. Beba čeka odgovor za unapređenje u banci i krije svoga dečka, kolegu Voju (Boris Milivojević) jer se plaši da bi to moglo ugroziti njen poslovni autoritet. Za to vreme, njena sestra Zaga, tuguje za bivšim mužem (Igor Lazić Niggor) i na sve načine pokušava da ga vrati. Njihova majka Nadežda (Srna Lango) je zagledana u sebe, tačnije u svoj odraz u ogledalu u kojem ne želi da vidi ni jedan znak starenja i pokušava da Zaginog, sad već bivšeg muža, najboljeg plastičnog hirurga, nagovori da nastavi da je operiše bez novčane nadoknade. Zagina komšinica Ana (Danica Radulović) traga za čovekom svog života. Možda je Zagina ćerka, tinejdžerka Lola (Jovana Mladenović), jedina u kući „normalna“… a možda i ne…

Mesto i vreme: 
Velika sala, 22.01.2020. u 20 časova
Cena ulaznica su 600 i 700 dinara.