На такмичењу Amadeus fest, одржаном у недељу 25. новембра у Пожаревцу, чланице балетског студија Дома културе FORCE имале су изузетно запажен наступ.

Чачанске балерине су освојиле три прве награде и то за извођење кореографија из балета “Лабудово језеро”, варијација из балета “Пахита” и балета “Арапска игра”. Није изостала ни специјална награда за Галу Памучар, која је бриљирала изводећи варијације из балета “Пахита”. Резултати су утолико вреднији јер је наступило око 1000 такмичара из бројних плесних клубова и балетских студија широм Србије.

Пред изабраницама наставнице балета Иване Дуњић, која руководи балетским студиом FORCE, је традиционални новогодишњи балетски концерт, заказан за 26. децембар у Дому културе, а прави изазови очекују их почетком следеће године. Прво ће у фебруару наступити у Бечу, на такмичењу Viena dance open, а наредног месеца ће најстарије чланице студија по први пут учествовати на интернационалном такмичењу у Амстердаму, где се очекује присуство врхунских европских плесних група.