У оквиру првог Позоришног фестивала младих аматерских и професионалних аутора – МАПА 032, Чачани и Чачанке учествоваће у креативним радионицама, чиме ће постати део јединственог и динамичног уметничког догађаја. У току седам дана фестивала, од 23. до 29. септембра, позивамо све љубитеље уметности, и то од 15 до 99 година, да се упусте у магични свет позоришта кроз ликовне и радионице драмског текста. Без обзира на ваше претходно искуство или оно што су вам до сада рекли о вашим вештинама – овај фестивал је ваш позив да истражите и развијате свој уметнички потенцијал!

Пријавите се путем онлајн формулара до 17. септембра: https://forms.gle/tR3vbPQMRChpavKr7

За радионице драмског текста биће задужена драматуршкиња Мина Петрић, која се већ може похвалити са две Стеријине награде, неколицином обајвљених драмских текстова, као и позицијом стручне сараднице на Академији уметности у Новом Саду.

Др Угљеша Цолић, сликар који је имао 76 самосталних изложби и преко 100 групних, водиће ликовне радионице. Учествовао је на преко шездесет ликовних колонија у земљи и иностранству, те је излагао у Француској, Немачкој, Русији, Италији, Шпанији, Португалу, Турској, Мађарској, Румунији, Порторику, Грчкој, БИХ, Киргизији и широм Србије.

Сви заинтересовани, информације могу пронаћи на сајту Културног центра Чачак, као и Фејсбук и Инстаграм налогу Позоришног фестивала младих аматерских и професионалних аутора – МАПА 032!