Глумачка радионица Културног центра Чачак у суботу, 31.августа 2024. године успешно је извела нову премијеру представе за децу “Луна Мануна”.

Ову нежну причу о пријатељству и верности, те борби како да не изгубимо себе у виртуелном свету игрица и компјутера, написали су (инспирисани народном бајком и комадом за децу “Мала вила”), режирали и кореографијама покренули Јована Мишковић и Душан Вукашиновић, глумци Српског народног позоришта, ментори едукативног позоришног програма Културног центра Чачак. У ауторском тиму ове прдставе су још и Сања Живановић (костим), Угљеша Цолић (осликавање сценографије) и Димитрије Бељански (композитор).

Сценографију су израдили Љубинко Вукашиновић и Миодраг Николић, док су светло и тон дизајнирали Војкан Петровић, Милош Крџић и Милош Николић.
Глумачку екипу чине: Тијана Вранић, Нађа Станојевић, Лука Спасојевић, Јована Јанковић, Неда Пешић, Анђелија Обреновић, Јелена Швабић, Мина Кнежевић, Дуња Петровић, Ђурђа Вујовић, Марта Вукадиновић, Матеја Бошковић, Маша Урошевић.

Ако је судити по реакцији премијерне публике, Глумачка радионица има нову хит-представу коју ће малишани обожавати, али из које ће понети много емоција,као и важних питања.

Честитамо читавој екипи представе и радујемо се првој репризи коју очекујемо почетком октобра.