На плесном такмичењу које је у недељу 23.априла одржано у Новом Саду, чланице Балетског студија FORCE Културног центра Чачак освојиле су 6 првих места и 2 специјалне награде. Студио се представио на такмичењу са 6 кореографија и све су награђене. На такмичењу у организацији плесне заједнице 5678 учествовало је око 1200 плесача у различитим категоријама. Чачанске балерине добиле су награде за:

1.место за кореографију Svan lake категорија- children/formation/ballet open

1.место за кореографију Doll story, категорија- junior/formation/ballet

1.место за кореографију “Орхидеје”, категорија- junior/formation/ballet open

1.место за кореографију Arabian dance  категорија- junior/formation/ballet repertoar

1.место за кореографију Nine – Be Italian категорија- Jouth/formation/musical theatar

1.место за кореографију Gnosieennes, категорија Lurical jazz/formation

У свакој категорији додељено је свега неколико специјалних награда за кореографије које су се по техници, умећу извођења, као и имиџу посебно истакле. Балетском  студију FORCE додељене су чак две ове награде. Специјална  награда припала је кореографији Svan lake коју су извеле млађе чланице овог студија којима је то било и прво такмичење.

Још једна специјална награда једногласном одлуком жирија за најбољу формацију додељена је кореографији  Be Italian из чувеног мјузикла Nine, што је најстаријим чланицама у овој сезони већ друга специјална  награда.Претходну су добиле на такмичењу у Прагу, у новембру  прошле године. Специјалним наградама чачанске балерине стекле су право учешћа на наредном плесном такмичењу следећег месеца у Београду. Од стране стручног жирија који су чинили ренонимирани играчи и педагози Балетски студио FORCE Културног центра Чачак  добио је искрене похвале и честитке за оригиналност, уједначеност, професионалност..Наставници класичног балета Ивани Дуњић, која овај студио успешно води већ дуже од две деценије припала је част да буде и један од судија такмичења.

Готово 60 балерина Балетског студија из Чачка различитог узраста се такмичило. Пре наступа имале су прилику да уживају и обиђу лепоте Новог Сада. Прве су на такмичењу наступиле најмлађе балерине а потом и оне старије. Свака кореографија била је пропраћена аплаузима и одушевљењем публике.

Планови за даљи рад Балетског студија FORCE Културног центра Чачак су веома амбициозни. У календару су  бројна домаћа и инострана такмичења, важни наступи, а пре свега , припреме за традиционални годишњи цонцерт  који је планиран 7. јуна. На њему ће поред балерина које су учествовале на такмичењу, учествовати и велики број млађих балерина. Оне су веома талентоване и вредно раде. Подељене су у три старосне групе од 5 – 10 година и увек имају важно место на концерту.

Награде у Новом Саду потврда су нарочито преданог рада балерина и наставнице Иване Дуњић. Вежбало се сваког викенда као и током седмице и за време распуста. Тако ће бити и наредних седмица. Сигурно је да ни нови успеси на такмичењима, неће изостати.