На такмичењу Prague 2022 Fest Info Dance, одржаном 5. новембра, више од 40 најстаријих чланица Балетског студија Дома културе Force, који већ годинама успешно води наставница класичног балета Ивана Дуњић, освојиле су бројне награде. Кореографија “Мирис орхидеја”, у категорији children – formation – open, освојила је злато, док је кореографији “He lives in you” у категорији children – formation – musical, у изузетно оштрој конкуренцији, припало друго место.

С обзиром на то да је ово прво такмичење у Европи за ове младе девојке, које су пре свега показале велику професионалност, али и да њихово време тек долази.
Кореографија “Arabian dance” у категорији junior – formation – classical – ballet освојила је такође прво место. Ова атрактивна кореографија очарала је и публику и жири, а девојке су својим сјајним извођењем пре свега показале балетску писменост на највишем нивоу. Кореографија “Gnossiennes” у категорији senior – formation – modern – ballet осваја убедљиво прво место остављајући снажан утисак.

И кореографија “Nine” у категорији senior – formation musical осваја убедљиво прво место, а оно што је посебно везано за ову нумеру је и освајање специјалне награде за најбољу групу на такмичењу.

Овом приликом, најстарије чланице Балетског студија Дома културе Чачак “Force” обезбедиле су гратисе и позване су на такмичење у Будимпешти 2023.године.
После Истанбула у октобру прошле и Будимпеште у марту ове године, ово је трећи по реду европски наступ на коме су, осим професионалног дела девојке имале прилику да обиђу знаменитости Прага, као и Дрездена у Немачкој.