Представа у продукцији Градског позоришта Чачак

Компанија „Слобода“ основана је 12. октобра 1948. године као предузеће од општедрзавног значаја. Од тог тренутка је Чачак почео да се развија у један од важнијих привредних центара бивше Југославије. Реч слобода у овом граду има посебно значење. Инспирисани променом коју је компанија донела граду, одлучили смо да направимо представу која ће својим концептом славити слободу позоришног и глумацког израза. Оваквим концептом желели смо аутентичност. Појам натуршчик се више везује за филм и филмску уметност, и то је чест случај. У позоришту то баш и није пракса. Ово је представа о радницама „Слободе“, али не само „Слободе“, већ о свим радницама.

Текст: Ана Вучићевић

Концепт и режија: Милош Миловановић, Ивана Терзић и Братислав Јанковић

Играју: Катарина Кулашевић, Драган Петровић, Владимир Јоцовић, Сара Петровић, Михаило Живановић, Славица Ницовић, Снежана Јовичић, Невена Кочовић, Милош Пантић, Ивана Терзић, Теодор Лазовић, Огњен Богићевић, Данијела Белић, Вера Рајичић, Снежан Чикириз, Александар Јанковић, Драган Вукашиновић, Милош Живановић.

Организација: Градско позориште Чачак

Место и време:

Велика сала, петак 28. октобар 2022. године у 20 часова

Карте по цени од 500 динара могу се набавити радним данима од 9 до 15 часова у Клубу Градског позоришта Чачак, Косовски венац бр.10 (иза робне куће Партизан, поред некадашњег Видеографа), као и пред почетак представе у Дому културе Чачак.