Електрични гудачки квартет ДИНАМИКА MUSIC – пројекат ‘’VIVA LA VIDA’’

Динамика music је електрични гудачки квартет који музику изводи на електричним виолинама, а предвођен је DJ-ем који сједињује музику кроз време од Вивалдија преко Мајкла Џексона до етно бисера нашег подручја. Динамику music чине академски музичари школовани на академијама у земљи и иностранству.

Концертни пројекат електричног гудачког квартета “Динамика music” – симболично назван “Viva la Vida” специјално конципиран у његовој 10.јубиларној години, осим разноврсног репертоара, са лепом поруком да се “Живи и ужива живот”, има за идеју и да се успостави сарадња са музичким школама широм Србије. Главна идеја и смисао сарадње је да се додатно мотивишу вредни ученици музичких школа, могућношћу да наступе на концерту Динамике music као специјални гости вечери, на великим бинама својих градова и представе себе као извођачи и солисти. Гости концерта у Чачку биће ученици Музичке школе “др Војислав Вучковић”.

Додатно, велика мотивација омладини и њиховом породицама, да се врате у концертне сале и уживају у концерту класичне музике, модерно ремиксоване и стилизоване на динамичан начин овог гудачког квартета, чији чланови, академски музичари у основи свих концертних пројеката имају за идеју повратак  музичкој култури.

Фото: приватни архив

Место и време:

Велика сала, петак 01. април 2022. године у 20 часова

Улаз је слободан.