Урнебесна комедија, водвиљ, мјузикл
Улоге: Моника Ромић, Борис Миливојевић, Славица Љујић, Срна Ланго, Даница Радуловић, Јована Младеновић. Специјални гост: Игор Лазић Niggor. Специјални гост из offa: Милорад Милинковић.

“Откачене” је прва урнебесна комедија / водвиљ / мјузикл (припреме за наставак “Повратак откачених” су у току), по угледу на стране ТВ серије, која прати згоде и незгоде једне градске породице у њиховим покушајима да живе као “сав нормалан свет”, да се са својим проблемима носе на зрео и одговоран начин што им никако не полази за руком и што, наравно, доводи до низа комичних ситуација.
Сестре Беба и Зага (Моника Ромић и Славица Љујић) су веома блиске и потпуно различите – Беба јури каријеру, а Зага мужеве. Беба чека одговор за унапређење у банци и крије свога дечка, колегу Воју (Борис Миливојевић) јер се плаши да би то могло угрозити њен пословни ауторитет. За то време, њена сестра Зага, тугује за бившим мужем (Игор Лазић Ниггор) и на све начине покушава да га врати. Њихова мајка Надежда (Срна Ланго) је загледана у себе, тачније у свој одраз у огледалу у којем не жели да види ни један знак старења и покушава да Загиног, сад већ бившег мужа, најбољег пластичног хирурга, наговори да настави да је оперише без новчане надокнаде. Загина комшиница Ана (Даница Радуловић) трага за човеком свог живота. Можда је Загина ћерка, тинејџерка Лола (Јована Младеновић), једина у кући „нормална“… а можда и не…

Место и време: 
Велика сала, 22.01.2020. у 20 часова
Цена улазница су 600 и 700 динара.