🎭 Позоришна представа Глумачког атељеа Културног центра Чачак – “Случај породице Зеко”, у адаптацији и режији Јоване Мишковић и Душана Вукашиновића одабрана је од стране Централног савеза аматера Србије међу 8 најбољих аматерских представа за одрасле у Србији.
🎉 На овај начин представа ће учествовати у главном  програму чувеног Републичког аматерског фестивала који се већ 65 година одржава у Кули.
✨ Имајући у виду да је у конкуренцији било више од 50 представа из читаве земље, међу којима велики број аматерских позоришта са вишедеценијском традицијом, ово је велико признање за рад нашег атељеа.
💥 Како кажу из Централног савеза аматера Србије: “Ово је прва чачанска представа на овом фестивалу после више од 30 година, још од чувених представа старог драмског студија Дома културе. Велики повратак Чачка међу најбоље!”
💫 Честитамо читавој екипи, желимо им успешно гостовање на фестивалу и са радошћу очекујемо нова извођења представе “Случај породице Зеко” на нашој сцени, као и нове позоришне приче наших глумаца.